Skarvfria vattenrutschbanor i Kävlinge

Skarvfria vattenrutschbanor

Skarvfria banor som håller i 20 år. Innovativa funktioner som förnyar er bana när ni vill. En aktiv och service-minded partner i Sverige – Vattenkvalité.

Det är något som Kävlinge kommun har bestämt sig för när det kommer till vattenattraktioner till deras nya badhus. Personer kommer ihåg en intressant vattenrutschbana. Men specialeffekter och attraktioner går ett steg längre för att skapa bestående minnen. Syn, hörsel och känsel – våra kraftfulla sinnen – kan bli stimulerade med ljus, vatten och ljudeffekter tillsammans med interaktiva element.

Det vi har valt att fokusera på till Kävlinge är ”Fake Slide”. En option som går hand i hand med att skapa tre unika upplevelser för åkarna.
Vattenrutschbanan startar högt upp. Att addera ett element där man ser rätt ut, och får känslan av att åka rakt fram, samtidigt som man säkert svänger vidare i banan, optimerar åkupplevelsen!

Transparent akrylglas låter åkaren se rätt ut på de skånska vidderna innan man åker vidare ner i banan. En illusion som uppskattas av både barn och vuxna.

Föregående
Föregående

Kristianstads nya badhus

Nästa
Nästa

Rengör badhus utan kväve